Skoknuli smo telefonski do naše drage Zore da je pitamo kako će provesti ovaj Uskrs.
Svi smo doma i stalno pričamo o tome što ćemo kuhati. Joško je zadužen ići u dućan s popisom, maskom i rukavicama. Nakon toga kreće kuhanje ali više se ne gleda ura ručka. Ionako nemamo di ići, nigdje ne kasnimo i ne moramo se rano probuditi. Znate kakav je posao nas slobodnih umjetnika. Koncerti su nam nažalost otkazani ali evo, takva je situacija u cijelom svijetu pa se ja držim one dobre stare strpljen – spašen. I svi se toga držimo. Osim što je Uskrs, danas je i Jošku rođendan. Svi smo tu, četiri muška i ja, kraljica. Proslavit ćemo uz ručak i druženje. S obzirom na to da smo svi bonkulovići i volimo dobro pojest, sve mora biti ukusno. Važno je da ne bude neslano ni pre slano. Juha je uvijek početak ručka. Imat ćemo pečenje, francusku salatu, malo sira i pršuta. Imat ćemo i cheesecake je li, kako bi se reklo po dalmatinskom. I nazdravit ćemo. Pomolit ćemo se i zahvaliti Bogu što smo svi zdravi. Naravno, imamo i sirnicu, orahnjaču i obojena jaja pa ćemo se nakon ručka “tucat”. Svako dobro svima i Sretan Uskrs!