Kakva bi to blagdanska gozba bila bez bakalara ili tuke?
U većini hrvatskih domova na Badnjak će zamirisati bakalar. Pripremanje dobrog bakalara počinje danima prije. Najmanje dva dana potrebno ga je topiti u vodi i povremeno istu mijenjati. I sam način spravljanja je bitan. Svatko ima svoj recept. Nekad davno je bio riba siromaha, ali danas spada u gastronomsku deliciju.
Prizor savršeno hrskave i sočne pečene purice koja je glavna junakinja filmskih prizora blagdanskog stola, kadar je koji brojni žele i na svom stolu.
U ovim teškim vremenima nije si lako osigurati ni puricu, a ni bakalar. Zato je tu Trgovački lanac Tommy i Radio Dalmacija. Od 18. do 22. prosinca imate ih priliku osvojiti u našem programu. Na naš znak pošaljite SMS za 3,72 s ključnom riječi RADIO, a tko prvi pošalje poruku sa svojim osobnim podacima osvaja nagradu. Sretno i dobar tek!