POKLON MARKETARA HUMANITARACA: Besplatan ulaz za dramsko-glazbeni recital “DAR” umjetnice Nere Stipičević u Gradskom kazalištu lutaka u Splitu!

0

Dramsko-glazbeni recital “DAR” umjetnice Nere Stipičević 🎁 – poklon marketara humanitaraca (Harija, Ivane, Laure, Maje, Sandre i Zrinke), te Gradskog kazališta lutaka i Ministarstva kulture – namijenjen je mladima grada Splita.

Ako si učenik osnovne ili srednje škole (12-18 godina), pridruži nam se na ovoj inspirativnoj predstavi!

Kroz 45 minuta recitala autorice Nere Stipičević i 45 minuta interaktivnog okruglog stola, zajedno ćemo otkrivati kako pronaći i cijeniti svoje talente i nositi se s pritiscima koje nam društvene mreže i influenceri stvaraju.

🎨 Zašto doći?
Ovaj događaj nije samo kazališna predstava, već putovanje kroz kreativnost, art terapiju, i razgovor o usamljenosti, neshvaćenosti i autentičnosti. Pomognimo mladima da prepoznaju svoje jedinstvene darove i ohrabrimo ih da slušaju svoj unutarnji glas!

Ulaz je besplatan, a mjesto susreta je Gradsko kazalište lutaka u Splitu.
Vidimo se! 👏

🔗 Podijeli s prijateljima i dođi uživati u nečemu što će te nadahnuti i pokrenuti!

Detaljnije o projektu:

Ovaj Dramsko-glazbeni recital i okrugli stol (2 x 45′) autorice Nere Stipičević je poklon Gradskog kazališta lutaka koji je ustupio prostor, te Ministarstva kulture i splitskih marketingaša mladima grada Splita.

Nesvakidašnje kazališno druženje formirano od dramsko-glazbenog recitala “Dar” (45’) i interaktivno-edukativnog okruglog stola (45’) namijenjeno je polaznicima osnovnih i srednjih škola, danas najizloženijoj skupini mladih od 12 do 18 godina kojima lažni prikazi života javnih osoba/influencera na društvenim mrežama postaju izvor brojnih frustracija te najčešće utječu na formiranje loše slike koju mladi imaju o sebi.

Autobiografskom pričom životnog puta jedne umjetnice (Nere) na temu važnosti ne-odustajanja otkrivanja vlastitih darova/talenata koji svakog od nas čine posebnim i kao takvim potrebnim u našem društvu i interaktivnom komunikacijom na temu kreativnosti, art terapije, usamljenosti i neshvaćenosti, program “DAR” umjetnički je kazališni program koji kroz dva školska sata uspijeva potaknuti adolescente da samovoljno svoju pažnju sa mobilnih aparata prebace na ono što se trenutno događa pred njima i oko njih.

Cilj projekta je potaknuti mlade da razmišljaju o sebi kroz svoje jedinstvene darove/talente te ih ohrabriti da u donošenju odluka, od malih do velikih, uvijek slušaju taj svoj pritajeni glas koji je uvijek uz nas i baš kao naš najbolji prijatelj pokazuje nam naš jedinstveni i jedini ispravni put.