Odgađaju se završni radovi u Stepinčevoj ulici u Trogiru

0

Zbog najavljenih oborina večeras i sutra ujutro te mogućih oborina do kraja tjedna, izvođač radova zatražio je odgađanje završnih radova u Ulici kardinala Alojzija Stepinca u Trogiru za početak sljedećeg tjedna.

Završni radovi na ugradnji armaturne asfaltne mreže zahtijevaju potpuno suhu podlogu, a za njeno postavljanje potreban je cijeli dan nakon čega će se pristupiti asfaltiranju. Stoga se završni radovi prebacuju na ponedjeljak, utorak i srijedu, odnosno na 14.,15. i 16. listopada.

Točan novi raspored zatvaranja Ulice kardinala Alojzija Stepinca:

Ponedjeljak, 14. listopada, umjesto srijede, zbog ugradnje armaturne asfaltne mreže, bit će za sav promet zatvorena dionica javne ceste od ribarnice / tržnice do zapadnog ulaza u Dom zdravlja (koji će biti slobodan).

Utorak, 15. listopada, umjesto četvrtka, zbog asfaltiranja završnog sloja asfalta, bit će za sav promet zatvorena dionica javne ceste od ribarnice / tržnice do raskrižja za trajektnu luku Soline (oba ulaza u Dom zdravlja će biti zatvorena, a pristup trajektnoj luci će biti moguć iz smjera Segeta)

Srijeda, 16. listopada, umjesto petka, zbog asfaltiranja završnog sloja asfalta, bit će za sav promet zatvorena dionica javne ceste od raskrižja za trajektnu luku Soline (cijelo raskrižje će biti zatvoreno tako da će jedini pristup luci biti preko zemljanog platoa uz obalu).

 

Pozivamo sve vlasnike vozila, koji žive u kućama i zgradama kojima je jedini pristup iz ulice kardinala Alojzija Stepinca, večer prije, ili najkasnije do nedjelje, u 7 sati ujutro, izvuku svoja vozila, kako ne bi ostali blokirani.

U ponedjeljak i utorak, tj.14. i 15. listopada, gradski parking na Travarici, T1, u dogovoru s Trogir holdingom i Gradom Trogirom, bit će besplatan za sve korisnike tako da stanovnici Trogira, kojima je onemogućen pristup vlastitim parkirnim mjestima, tu mogu parkirati svoja vozila. Pristup parkingu će u srijedu biti moguć iz trajektne luke Soline, obalom, ili preko parkinga Doma zdravlja, a u četvrtak, samo preko trajektne luke Soline.

U utorak i srijedu, u dogovoru s JVP Grada Trogira, bit će moguć prolazak osobnim vozilima i motociklima preko njihovog dvorišta.