VIKEND TAKTIKA NA DALMACIJI: Osvoji bon od 100 eura u Tommya!

0

Svaki tjedan ista priča: kombiniranje vikenda kreće već u ponedjeljak s tisuću planova što sve napraviti. Đir po gradu, kupovina, ručak, čišćenje, kava uz more, popis je dug, a na kraju uvijek malo vremena.

Zato je za dobro isplaniranu subotu i nedjelju uvijek potrebna jedna dobra vikend taktika s kojom pokrivaš sve što želiš, a da pritom ostane vremena i za odmor i za guštanje.

Kao uvijek Radio Dalmacija prati te s najboljom glazbom da spremanje i uređivanje prođe što brže i ugodnije, a uz svježe namirnice iz Tommy-ja i organizirani dom, svaki trenutak vikenda postaje užitak.

Sve počinje s pravim detaljima stoga uz namirnice odaberi i savršeno posuđe kako bi tvoj dom blistao od kuhinje do spavaće sobe. Uz kuhinjske potrepštine u Tommyja pronađi sve potrebno za sezonsko pospremanje, čišćenje, organizaciju doma, odlaganje te tekstile za cijelo tvoje kućanstvo.

Svoju vikend taktiku kako najbolje iskoristiti vrijeme prilagodi sam sebi, a mi ćemo te dodatno pogurati sa 100 Eura vrijednom karticom za shopping u Tommyju.

Ove subote i nedjelje na znak voditelja pošalji najbržu WhatsApp poruku s ključnom riječi “VIKEND” na 091 200 1100 i spremi sve za jesen.

Možeš slobodno organizirati i ekipu da ti pomogne – jer pravi pobjednik uvijek taktizira!

Sretno!

PRAVILNIK-Vikend taktika na Dalmaciji