U utorak u Splitu doček olimpijaca!

0
Foto: PR / Žnjan d.o.o.

Iz splitske gradske tvrtke Žnjan d.o.o. priopćili su da će se u utorak, 13. kolovoza od 20 sati, na središnjem dijelu Rive (ispred banke) održati organizirani doček olimpijaca, uz nastup grupe “Diktatori”.

Na doček su pozvani svi ponosni olimpijci iz splitskih sportskih klubova; članovi hrvatske vaterpolo reprezentacije, koji se u nedjelju bore za olimpijsko zlato, Marko Bijač, Loren Fatović, Jerko Marinić Kragić iz VK Jadran i Rino Burić iz dubrovačkog VK Jug, predstavnici juda – osvajačica olimpijskog zlata, Barbara Matić (JK Pujanke) i Zlatko Kumrić (JK Student Split), brončana Lena Stojković i Ivan Šapina iz taekwondo kluba Marjan, plivač Jere Hribar (Grdelin Split), tenisači Petra Martić (TK Split) i Mate Pavić (TK Pomak), predstavnici Hrvatske u jedrenju Palma Čargo (JK Labud), Filip Jurišić (JK Mornar) i Elena Vorobeva (JK Split) te Helena Jurišić, hrvatska reprezentativka u tajlandskom boksu.

Podržimo svi skupa naše sportaše koji su u Parizu još jednom dokazali kako je Hrvatska mala zemlja velikih sportaša – poručili su iz tvrtke Žnjan.