Hajduk pobijedio Široki Brijeg 3:0

0
Foto: hajduk.hr

Hajduk je u prijateljskoj utakmici odigranoj bez gledatelja na Poljudu svladao Široki Brijeg s 3:0. Strijelci su bili Capan, Šošić i Brajković.

Na isteku prvog poluvremena Šošić je izveo korner s lijeve strane. Lopta je prebačena na drugu stativu, Livaja je pucao škaeicama, gosti izbili s crte, pa je blokiran i udarac Uremovića, ali je potom Capan lijepo pogodio s 20 metara.

U 58. minuti je akcija krenula od Uremovića i vratara Kalinića, a lopta je preko Capana, Kalika i Šošića došla do Durdova. On je na desnoj strani kaznenog prostora gađao suprotni kut, a Šošić s dva metra pospremio loptu u mrežu.

Sličnu je akciju Hajduk složio u 76. minuti. Krenula je od vratara Buljana, preko Prpića, Skoke i Kalika je lopta stigla do Livaje. On je proslijedio do Brajkovića koji je bio precizan s petnaestak metara. Zanimljivo, Brajković je (uz Pukštasa) bio strijelac i 8 sati ranije na pomoćnom igralištu u pobjedi 2:0 na zatvorenoj trening utakmici s Croatijom Zmijavci.

Hajduk je igrao u sastavu: Kalinić (od 71. Buljan) – Moufi, Uremović, Prpić, Melnjak – Capan, Skoko, Šošić (od 71. Kavelj) – Durdov (od 71. Brajković), Kalik, Livaja.